Κυρίως Γεύμα

Γαλέος με σπανάκι

Γαλέος με σπανάκι

Για 2-4 άτομα

Εύκολη και γρήγορη συνταγή.

Υλικά

  • 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
  • 2-3 κουταλιές άνηθο
  • 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
  • σπανάκι (όσο θέλουμε)
  • ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το ψάρι σε ένα ταψί και το ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι
  2. Βράζουμε για λίγα λεπτά το σπανάκι και το τοποθετούμε πάνω από το ψάρι.
  3. Προσθέτουμε την ντομάτα, τον άνηθο, το λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο.
  4. Ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 180 βαθμούς