Για 2-4 άτομα
Εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Υλικά
- 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- 2-3 κουταλιές άνηθο
- 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
- σπανάκι (όσο θέλουμε)
- ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Βάζουμε το ψάρι σε ένα ταψί και το ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι
- Βράζουμε για λίγα λεπτά το σπανάκι και το τοποθετούμε πάνω από το ψάρι.
- Προσθέτουμε την ντομάτα, τον άνηθο, το λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 180 βαθμούς