Υλικά
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ light (μεγάλο)
- 250 ml γάλα φρέσκο light
- 2/3 κούπας στέβια
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Βάζουμε τα γάλατα και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ (2 lt) και τοποθετούμε το μπολ στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου (μέχρι να αρχίσει να κάνει κρυστάλλους το γάλα).
- Χτυπάμε με το μίξερ για 4-5 λεπτά μέχρι το γάλα να γίνει πηχτή κρέμα.
- Προσθέτουμε σταδιακά τη στέβια και χτυπάμε λίγο ακόμα.
- Ξαναβάζουμε το μπολ στην κατάψυξη