Γλυκά

Light παγωτό

Light παγωτό

Υλικά

  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ light (μεγάλο)
  • 250 ml γάλα φρέσκο light
  • 2/3 κούπας στέβια
  • 1 βανίλια

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τα γάλατα και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ (2 lt) και τοποθετούμε το μπολ στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου (μέχρι να αρχίσει να κάνει κρυστάλλους το γάλα).
  2. Χτυπάμε με το μίξερ για 4-5 λεπτά μέχρι το γάλα να γίνει πηχτή κρέμα.
  3. Προσθέτουμε σταδιακά τη στέβια και χτυπάμε λίγο ακόμα.
  4. Ξαναβάζουμε το μπολ στην κατάψυξη