Βάζουμε τα γάλατα και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ (2 lt) και τοποθετούμε το μπολ στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου (μέχρι να αρχίσει να κάνει κρυστάλλους το γάλα).
Χτυπάμε με το μίξερ για 4-5 λεπτά μέχρι το γάλα να γίνει πηχτή κρέμα.
Προσθέτουμε σταδιακά τη στέβια και χτυπάμε λίγο ακόμα.
Ξαναβάζουμε το μπολ στην κατάψυξη
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει