Υλικά
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 200 γρ. ταχίνι
- 100 γρ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι
- 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μέλι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Μόλις λιώσει, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί.
- Κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτουμε το ταχίνι και το μέλι ανακατεύοντας πολύ καλά.
- Αδειάζουμε σε βαζάκια, τα οποία φυλάσσουμε εκτός ψυγείου.