Προσθέστε το φυστικοβούτυρο, το αλεύρι ολικής αλέσεως και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ που είναι ασφαλές σε φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατέψτε.
Προσθέστε τη Stevia, τη λιωμένη μπανάνα και το γάλα αμυγδάλου και ανακατέψτε καλά μέχρι να βεβαιωθείτε ότι το μίγμα είναι ομοιόμορφο.
Πασπαλίστε με κομμάτια σοκολάτας.
Βάλτε το στο φούρνο στους 180C μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή.
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει