Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις μισοβράζουμε με τη φλούδα, μέχρι να μαλακώσουν λίγο
Τις στραγγίζουμε, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις κυλάμε στο μείγμα αλάτι – πιπέρι – δεντρολίβανο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C
Βάζουμε τις πατάτες σε ταψί με λίγο νερό και ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά, να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει