Υλικά
- 1 κιλό μικρές πατατούλες
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 2 χούφτες φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις μισοβράζουμε με τη φλούδα, μέχρι να μαλακώσουν λίγο
- Τις στραγγίζουμε, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις κυλάμε στο μείγμα αλάτι – πιπέρι – δεντρολίβανο
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C
- Βάζουμε τις πατάτες σε ταψί με λίγο νερό και ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά, να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα