Σε μια κατσαρόλα με 2 1/2 λίτρα νερό βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης.
Όταν δούμε ότι αρχίζει και “βάφει” το νερό, προσθέτουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για 7 λεπτά.
Τις βγάζουμε από την κατσαρόλα και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Κρατάμε το νερό όπου έβρασαν.
Προσθέτουμε στις πατάτες όλα τα λαχανικά, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το νερό που κρατήσαμε μέχρι να καλυφθούν μέχρι τη μέση.
Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με λιωμένη μαργαρίνη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 35 λεπτά.
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει