Υλικά
- 2 κ.σ. ξίδι
- 60 ml νερό
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 αγγούρι περασμένο στον τρίφτη
- 300γρ.φιλέτο μπακαλιάρου κομμένο σε μικρές φέτες
- 1 αυγό
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα κομμάτια ψαριού και το αυγό, μέχρι να γίνουν μια λεία πάστα. Μεταφέρουμε το μείγμα από το μπλέντερ σε ένα μπολ και προσθέτουμε την σάλτσα ψαριού, το κορν φλάουρ και το κόλιανδρο. Αναμιγνύουμε καλά και σχηματίζουμε τις κροκέτες μας. Ψήνουμε στο φούρνο σε λαδόκολλα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν