Υλικά (για 10 μερίδες)
- 250 γρ. σοκολάτα χωρις ζαχαρη
- 150 γρ. κουάκερ ( νιφάδες βρώμης)
- 100 γρ. φυτική μαργαρίνη
- 4 ασπράδια και 2 κρόκοι αυγών
- 3 κουταλιές στεβια
- 1 βανίλια
- 1 κουταλάκι μπεικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μίξερ τα αυγά, τη φρουκτόζη, τη βανίλια μέχρι το μείγμα να διογκωθεί. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και τη μαργαρίνη μέσα στο μείγμα αυγών και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το κουάκερ και το μπέικιν πάουντερ. Γεμίζουμε τα φορμάκια των μάφινς ή ταψάκια με μικρά χωρίσματα και ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο στους 150-160 βαθμούς.
(θερμίδες 152 kcal/μερίδα)