Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε μικρότερα κομμάτια
Βάζετε στο πολυμίξερ τα όσπρια, τις πατάτες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το σκόρδο και τα πολτοποιείτε
Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτετε τη φρυγανιά, το αυγό, το μαϊντανό, 3 κουταλιές ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε.
Ζυμώνετε το μείγμα και το αφήνετε σκεπασμένο με μεμβράνη τροφίμων στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον, για να δέσει.
Στην συνέχεια βρέχετε τα χέρια σας και πλάθετε τα burgers σε ένα ρηχό ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C περίπου για 15 λεπτάBurger
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει