Skip to content
Υλικά (για 24 μπάρες)
- 200 γραμ. σοκολάτα με στεβια
- 75 γραμ. βρώμη
- 150 γραμ. αποξηραμένα φρούτα
- 100 γραμ. ξηροί καρποί
- 1 κουταλιά σιρόπι αγαυης
- 1 κουτ. γλυκού στέβια ή 3 σταγονες υγρη στεβια
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Εκτέλεση
- Στρώστε σε ένα ταψάκι τη βρώμη με τους ξηρούς καρπούς αφού πρώτα τους κόψουμε σε χοντρά κομμάτια και βάλτε τα στο φούρνο για 5-7 λεπτά στους 220 °C.
- Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέστε όλα τα υλικά.
- Με μια σπάτουλα απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και φροντίζουμε να είναι πάχους περίπου 1 cm.
- Τοποθετείστε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά.
- Με ένα μαχαίρι κόψτε τις μπάρες και τυλίξτε τις σε λαδόκολλα.