Skip to content
Υλικά
- 1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο
- 1 φέτα ψωμί ολικής, φρυγανισμένη
- 1 φέτα βραστή γαλοπούλα
- 1/2 αγγούρι, ψιλοκομμένο
- ½ λεμόνι
- Κόκκινο πιπέρι
- Άνηθο, ψιλοκομμένο
- Αλάτι/Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε το αβοκάντο σε ένα μπολ.
- Προσθέτετε λίγο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και λιώνετε με ένα πιρούνι.
- Ρίχνετε λίγο χυμό λεμονιού, αν χρειάζεται.
- Αλείφετε τη φέτα ψωμιού με το λιωμένο αβοκάντο και από πάνω βάζετε μια φέτα γαλοπούλα, το αγγούρι και τον άνηθο.
- Προθέτετε 1κ.σ. ελαιόλαδο και σερβίρετε.