Προσθέτετε λίγο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και λιώνετε με ένα πιρούνι.
Ρίχνετε λίγο χυμό λεμονιού, αν χρειάζεται.
Αλείφετε τη φέτα ψωμιού με το λιωμένο αβοκάντο και από πάνω βάζετε μια φέτα γαλοπούλα, το αγγούρι και τον άνηθο.
Προθέτετε 1κ.σ. ελαιόλαδο και σερβίρετε.
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει