Υλικά
- 3 καρότα κομμένα διαγώνια σε λεπτές φέτες
- 1 πρέζα από: αλάτι, πιπέρι, κύμινο, κανέλα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά και στρώνουμε σε μονή στρώση σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε για 12-15 λεπτά μέχρι να δούμε ότι οι άκρες γίνονται τραγανές. Γυρίζουμε τα τσιπς ώστε να γίνουν τραγανά και από τη κάτω πλευρά και ψήνουμε για άλλα 5-8 λεπτά.
Διατηρούνται σε αεροστεγές δοχείο μέχρι και 2 εβδομάδες.