Σούπες

Κρύα καροτόσουπα

Κρύα καροτόσουπα

Υλικά

500 γρ. καρότα βρασμένα
• 3 κρεμμύδια
• Λίγο κόλιανδρο
• Χυμό 2 πορτοκαλιών
• 3 ½ νεροπότηρα ζωμό κότας
• ½ κουτ. γλυκού κανέλα
• Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένετε τα φύλλα του κόλιανδρου και τα σκουπίζετε ελαφρά με απορροφητικό χαρτί. Κρατάτε μερικά για την διακόσμηση. Κόβετε τα καρότα σε μικρά κομμάτια. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Βάζετε στο μπλέντερ τα καρότα , τα κρεμμύδια και τον κόλιανδρο. Ανακατεύετε καλά, ρίχνοντας λίγο λίγο το χυμό των πορτοκαλιών και το ζωμό της κότας , μέχρι να γίνει το μίγμα λείο και ομοιογενές. Το βάζετε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα το σερβίρετε.