Αλάτι (πράσινο) ή βοτάνων & φρεσκοτριμμένο μαύρο ή άσπρο πιπέρι
Φρέσκο κρεμμύδι σε ράβδους για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σπανάκι, σκεπάστε την κατσαρόλα και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
Τοποθετείστε το μίγμα σε ένα blender και προσθέστε λίγο από το ζωμό λαχανικών μέχρι να λιώσουν τα υλικά.
Επαναφέρετε το μίγμα στην κατσαρόλα. Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό με το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο, σιγοβράστε για 15 λεπτά μέχρι να πήξει.
Σερβίρετε τη σούπα ζεστή και γαρνίρετε με τις ράβδους του φρέσκου κρεμμυδιού.
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει