Βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα μας και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια
Αφού σοταριστούν και μαλακώσουν προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας, το γάλα και το νερό
Ρίχνουμε το πιπέρι και το αλάτι , σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά, για 15-20 λεπτά
Μόλις είναι έτοιμη αν θέλετε να πετύχετε κρεμώδης υφή περνάτε την μιση σούπα απ το μπλέντερ
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει