Πρόσθεσε τα αμύγδαλα σε ένα αντικολλητικό ταψάκι και ψήσε για 6-8 λεπτά για να καβουρδιστούν.
Πρόσθεσε τη μαργαρίνη σε ένα μίξερ και χτύπησέ τη μέχρι να γίνει αφράτη.
Ρίξε μέσα τις 2κ. σούπας ζάχαρη άχνη και τον κρόκο αυγού και ανακάτεψε καλά.
Τέλος, ρίξε τη βανίλια και τα αμύγδαλα και ανακάτεψε καλά.
Σε ένα μπολ ανακάτεψε το αλεύρι και και τη baking powder.
Ρίξε αυτό το μείγμα σταδιακά μέσα στο μίξερ μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Πλάσε 30 κουραμπιέδες και τοποθέτησέ τα στη λαδόκολλα.
Ψήσε για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν από πάνω.
Αφαίρεσε τους κουραμπιέδες από το φούρνο και άφησέ τους να κρυώσουν για 15 λεπτά.
Τοποθέτησέ τους σε μια πιατέλα και πασπάλισε με τα 2φλ. ζάχαρη άχνη.
Written by
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει