Τι καλύτερο από χειροποίητα Nachos με άπαχα ντιπ για ένα βράδυ με φίλους ; Φτιάξτε τα δικά σας Nachos εύκολα και το ίδιο νόστιμα με αυτά του εμπορίου!
Υλικά
- 1 συσκευασία πίτες καλαμποκιού – τορτίγιες
- 2-4 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- κάρυ ή μυρωδικά της αρεσκεία σας
Εκτέλεση
- Τεμαχίζουμε τις πίτες στα 8 κομμάτια και τοποθετούμε τα κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα λιγο κενό για να μην κολλήσουν μεταξύ τους.
- Αλείφουμε με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και κάρυ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 10 λεπτά περίπου, ελέγχοντας πάντα το χρώμα τους να είναι χρυσωπο και όχι καφέ γιατί σημαίνει ότι καίγονται.
- Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά και σερβίρουμε με σάλτσες και ντιπ της αρεσκείας μας.
- Τα φυλάμε σε αεροστεγές σκεύος για πολλές μέρες.
Ντιπ
- Σως γιαουρτιού με μυρωδικά
- Σπιτική σάλτσα ντομάτας με μυρωδικά
- Μουστάρδα (πικάντικη ή κλασσική)
- Λαχανικά σε στικ