Αρχική

Καλώς ήλθατε στο Diet Care

Καλώς ήλθατε

Ονομάζομαι Ηλιάνα Χρηστίδου, είμαι Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας και έχω δημιουργήσει αυτό το blog με σκοπό την συνεχή και αξιόπιστη ενημέρωση για τον υπέροχο χώρο της διατροφής, του μεταβολισμού και της τεχνολογίας των τροφίμων και της υγείας!!

Ας γνωριστούμε…..

Αυτό που με ενέπνευσε για να δημιουργήσω αυτό το blog είναι το πάθος και η αγάπη μου για την δουλειά αυτήν, ωστόσο θέλω τα μέλη μου να ενταχθούν πετυχημένα και ενεργά σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ο καθένας από εμάς είναι εκπληκτικός, μοναδικός και ιδιαίτερος με διαφορετικούς στόχους επιθυμίες και ανάγκες. Όλοι μας όμως αξίζουμε να τρεφόμαστε σωστά, να νιώθουμε υγιείς και ευτυχισμένοι! Ο στόχος μου είναι να σας κάνω να νιώσετε εκπληκτικά διαμέσου τόσο της διατροφής όσο και ενός τρόπου σκέψης και ζωής. Στο ταξίδι που θα ξεκινήσουμε μαζί θα σας ενθαρρύνω να απελευθερώσετε τη δύναμή σας, να διευρύνετε τους ορίζοντες και τα όρια σας και να αποκτήσετε υγεία και ευεξία!

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την επιστήμη της διατροφής γιατί παρατηρώντας την σχέση των δικών μου ανθρώπων αλλά και των υπολοίπων με τη διατροφή, μου γεννιόντουσαν πολλές απορίες, τις οποίες αποφάσισα να λύσω σπουδάζοντας το συγκεκριμένο αντικείμενο. Για να καταφέρω να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα, αποφοίτησα από το τμήμα Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης το 2016. Την ίδια χρονιά ξεκίνησα την πρακτική μου άσκηση (6 μήνες) στο Natural Health Clinic της Ειρήνης Πασχαλέρη στη Θεσσαλονίκη, με πλήρη ανάθεση καθηκόντων και καθημερινή επαφή με τους πελάτες, όπου μετέπειτα εργάστηκα εκεί. Είμαι πιστοποιημένη επαγγελματίας της ειδικότητάς μου, αφού το 2017 πέτυχα στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Έχω εργαστεί σαν ανεξάρτητος συνεργάτης σε γυμναστήρια της Χαλάστρας – Θεσσαλονίκης , όπου εδώ έχω μεγαλώσει και ζω, όπως το ‘Elite Fitness Club’. Πραγματοποιώ συχνά ομιλίες εθελοντικά σε νηπιαγωγεία, σχολεία και αθλητικά κέντρα. Έχω συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια , κάποια από αυτά είναι – 28ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη 12 – 15 Νοεμβρίου 2014), Συνέδριο Αθλητικής Διατροφής, Συνέδριο Γαστρονομίας (Θεσσαλονίκη 2016),  14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής Διαιτολογίας & 3ο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού (2017).

Αλλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για εμένα:

  • Αγαπημένο φαγητό : ότι έχει να κανεί με ζυμαρικά…
  • Αγαπημένη κουζίνα: μεσογειακή και γενικά παραδοσιακά φαγητά!!!
  • Αγαπημένο ρόφημα: διαφορά βότανα (όπως πράσινο τσάι,λουιζα, ιβίσκος, τσουκνίδα ) η νερό ζεστό με κακάο που το λατρεύω!
  • Αγαπημένο γλυκό: μμμ…κάτι που να έχει σοκολάτα!

Στο Diet Care by Eliana θα σας προσφέρω την υποστήριξη, τη βοήθεια και τις γνώσεις ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, να νιώσετε εκπληκτικά και να αγαπήσετε τον ευατό σας!

Θα δουλεύουμε μαζί δυσλειτουργικές σκέψεις που σας εμποδίζουνε να πετύχετε τον στόχο σας. Θα επικεντρωθούμε στην εκμάθηση ενός ισορροπημένου διατροφικά τρόπου ζωής.

Να είστε σίγουροι, ότι μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας μπορούν να επιφέρουν μεγάλη βελτίωση στην υγεία σας.