Υλικά (για 10 μερίδες)
- 4 μικρά ώριμα αβοκάντο ,καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- 300 γρ. μέλι ,προτιμότερο θυμαρίσιο
- 50 γρ. κακάο σε σκόνη
- 50 ml ελαιόλαδο
- 2 κουτ. Σούπας εκχύλισμα βανίλιας (σε μπουκαλάκια σε μεγάλα σούπερ μάρκετ προαιρετικά)
- 1/5 κουτ. γλυκού αλάτι
- ¼ κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι ( σε δόσεις )και τα χτυπάμε πολύ κάλα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα. Αδειάζουμε την κρέμα σε ατομικά μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες ή μέχρι να σφίξει . Σερβίρουμε με φρούτα της αρεσκείας μας.